Posture Balance

Balanssits för hem- och kontor

Balanssits för hem- och kontor. Hjälper dig att stärka bål och få bättre flexibilitet i dina höfter. Posture Balance är en balanssits med instabil sittyta som aktiverar dina muskler. På sitsen förbättrar du din hållning, rörlighet, balans och styrka medan du jobbar.

Använd balanssitsen enbart 15-30 minuter om gången och du har en möjlighet att sitta dig starkare. Du kan placera balanssitsen på valfri pall, fåtölj, stol eller soffa. Posture Balance är inte beroende av ytskiktet. För dig som vill aktivera dina muskler medan du sitter ned, ta träningspauser på kontoret eller behöver stärka bålmuskulaturen efter en graviditet.

Sitsen har liknande funktion som en pilatesboll. Fördelarna är att du kan luta med ett ytterläge i sidan för att sträcka ut ryggen. Den är även mer instabil vilket bidrar till mer bålträning vid användandet och att den tar mindre plats än en pilatesboll.

Se till att sitt mitt på sitsen så du får till optimal träning och ergonomiskt sittande. 

Material: MDF träskiva, mjukt säte av polyester och bomull, gummi och stål

Storlek: Ø 30 cm, 10,5 cm hög.

799 :-/st
(Pris vid 50 st)

Mickson Företagsreklam AB har sedan starten 1994 inriktat sig på att vara din totalleverantör av profilkläder och profilreklam.

Vi har ett brett urval av produkter. I vårt sortiment ingår giveaways, kläder, pennor, väskor m.m. Vi ombesörjer applikation i form av bl.a. brodyr, screentryck, tampotryck och gravyr.

Mickson Företagsreklam AB
Vegagatan 19
506 35 Borås
Telefon: 033-44 44 55
Org.nr: 556552-8295