Välkommen till oss på Mickson

Vi är en av Sveriges ledande aktörer när det gäller profilreklam och profilering. Med ett brett sortiment med flera välkända märken erbjuder vi skräddarsydda lösningar som hjälper ert företag att synas!

På vår hemsida hittar ni allt från t-shirts och pikéer till logoband, pennor och reklamgodis. Vi skräddarsyr beställningar efter önskemål och därför kan vi erbjuda helt unika lösningar som passar just er!

För oss är ingen kund för liten eller för stor, och vi lever efter mottot att vi kan lösa allt för våra kunder!

Förutom profilreklam har vi på mickson även allt ni kan tänkas behöva när det kommer till julklappar eller sommarpresenter till anställda. 

Välkommen att kontakta oss så vi får hjälpa dig med just det du söker.

Telefon: 033- 44 44 55
E-post: info@mickson.com

Patric Höglund

Patric Höglund

Glad familjekär kille, umgås mer än gärna med vänner och familjen så mycket det går, busar gärna med sina barnbarn.

Annars är det Crossfit boxen som gäller, gillar att laga mat och tackar inte nej till en skön resa.

Sebastian Andersson

Sebastian Andersson

Glad och positiv kille som älskar att träna.
När han inte är i sommarstugan och grejar så tittar han gärna på sport, lyssnar musik eller umgås med sina nära och kära.

Maria Edentoft

Maria Edentoft

En positiv och nyfiken hästtjej som sällan fastnar i soffan. Tränar, rider och tar gärna långa rundor i skogen med hunden Molly. Även hemmet och inredning ligger högt på intresselistan.

Amanda Edentoft

Amanda Edentoft

En positiv och bestämd tjej som vill lära sig något nytt varje dag. Ett stort intresse för konditions- och styrketräning. Upptäcker gärna nya platser och älskar mat som inspireras från andra länder.

 

Ingela Kroon Bylund

Ingela Kroon Bylund

Smågalen tvåbarnsmamma som försöker hålla sig i form med att träna. Familj och vänner ligger varmt om hjärtat, liksom hunden Ebba. Gillar ordning och reda.

 

Mikael Andersson

Mikael Andersson

Glad och sportintresserad kille som gärna tar en tur på golfbanan, spelar lite padel eller åker till Varberg och njuter i stugan. Tycker om det sociala med god mat, resa och mycket, mycket annat.

 

Sandra Klaar

Sandra Klaar

Kreativ tjej som har ett gott öga för färg och form. Tycker om goda middagar med familj och vänner och tar gärna långa turer i skogen med hunden Max. 

Är du vår nya säljare?

Är du vår nya säljare?

Mickson Företagsreklam AB har sedan starten 1994 inriktat sig på att vara din totalleverantör av profilkläder och profilreklam.

Vi har ett brett urval av produkter. I vårt sortiment ingår giveaways, kläder, pennor, väskor m.m. Vi ombesörjer applikation i form av bl.a. brodyr, screentryck, tampotryck och gravyr.

Mickson Företagsreklam AB
Vegagatan 19
506 35 Borås
Telefon: 033-44 44 55
Org.nr: 556552-8295