Välkommen till oss på Mickson

Vi är en av Sveriges ledande aktörer när det gäller profilreklam och profilering. Med ett brett sortiment med flera välkända märken erbjuder vi skräddarsydda lösningar som hjälper ert företag att synas!

På vår hemsida hittar ni allt från t-shirts och pikéer till logoband, pennor och reklamgodis. Vi skräddarsyr beställningar efter önskemål och därför kan vi erbjuda helt unika lösningar som passar just er!

För oss är ingen kund för liten eller för stor, och vi lever efter mottot att vi kan lösa allt för våra kunder!

Förutom profilreklam har vi på mickson även allt ni kan tänkas behöva när det kommer till julklappar eller sommarpresenter till anställda. 

Välkommen att kontakta oss så vi får hjälpa dig med just det du söker.

Telefon: 033- 44 44 55
E-post: info@mickson.com

Maria Edentoft

Maria Edentoft

En positiv och nyfiken hästtjej som sällan fastnar i soffan. Tränar, rider och tar gärna långa rundor i skogen med hunden Molly. Även hemmet och inredning ligger högt på intresselistan.

Amanda Edentoft

Amanda Edentoft

En positiv och bestämd tjej som vill lära sig något nytt varje dag. Ett stort intresse för konditions- och styrketräning. Upptäcker gärna nya platser och älskar mat som inspireras från andra länder.

 

Ingela Kroon Bylund

Ingela Kroon Bylund

Smågalen tvåbarnsmamma som försöker hålla sig i form med att träna. Familj och vänner ligger varmt om hjärtat, liksom hunden Ebba. Gillar ordning och reda.

 

Mikael Andersson

Mikael Andersson

Glad och sportintresserad kille som gärna tar en tur på golfbanan, spelar lite padel eller åker till Varberg och njuter i stugan. Tycker om det sociala med god mat, resa och mycket, mycket annat.

 

Patrik K

Patrik K

Sportig kille som gillar skog och natur! Hänger gärna med familjen och vovven. Tackar inte heller nej till en resa till någon spännande storstad.  

Jonathan

Jonathan

Glad och fotbollstokig kille, där Elfsborg och Man United ligger nära hjärtat. Promenader, gym & bastu blir det mycket på veckodagarna, på helgerna blir det ofta något roligt med kompisarna. 

Är du vår nya säljare?

Är du vår nya säljare?

Mickson Företagsreklam AB har sedan starten 1994 inriktat sig på att vara din totalleverantör av profilkläder och profilreklam.

Vi har ett brett urval av produkter. I vårt sortiment ingår giveaways, kläder, pennor, väskor m.m. Vi ombesörjer applikation i form av bl.a. brodyr, screentryck, tampotryck och gravyr.

Mickson Företagsreklam AB
Vegagatan 19
506 35 Borås
Telefon: 033-44 44 55
Org.nr: 556552-8295