Företagspresenter

Vi har företagspresenter för alla tillfällen! Oavsett om du behöver julklappar till anställda, en exklusiv avtackningsgåva eller fina presenter att ge bort till viktiga kunder i samband med något event kan vi hjälpa dig. Nedan hittar du ett urval. 

Säsongsgåvor hittar du på sommarpresenter-foretag.se och julklappar-foretag.se.

Kontakta oss om du vill ha hjälp i ditt val av företagspresenter!

Exklusiva företagsgåvor

Exklusiva företagsgåvor är presenter i det högre prissegmentet som lämpar sig vid exempelvis avtackning av anställda för lång och trogen tjänst.

Det kan ochså vara rätt present om ditt företag har gjort ett väldigt bra resultat och du vill visa din uppskattning genom att ge bort det där lilla extra.

Oavsett tillfälle kan vi hjälpa dig med det du behöver. Vi arbetar med starka uppskattade varumärken som kännetecknas av hög kvalitet.

Kontakta oss om du vill ha förslag på fler exklusiva företagsgåvor.

Sommarpresenter till anställda

Varför inte dela ut en uppskattad sommargåva till anställda i samband med sommarfesten? 

Våra populära sommargåvor hittar du på sommarpresenter-foretag.se

Julgåvor till anställda

Visa din uppskattning till kunder och medarbetare och ge bort en gåva i samband med julledigheten. Dessa gåvor är skattefria upp till ett visst belopp är detta är ett konstandseffektivt sätt att stärka de relationer du har till kunder och anställda.

Våra populära julklappar till anställda hittar du på julklappar-foretag.se.

Presentkort välja själv

Presentkort där mottagaren kan välja gåva själv, gåvokort även kallat, är den perfekta julklappen där mottagaren själv väljer sin julklapp!

Gåvokort finns i olika utförande med olika innehåll. Det kan röra sig om allt från ett enkelt presentkort till en exklusiv box med folder och bonusgåva.

Du finner våra gåvokort på vår julklappssida.

Skatteinformation kring företagspresenter

Följande företagspresenter är avdragsgilla för givaren och skattefria för mottagaren.

Minnesgåva
En minnesgåva kan exempelvis delas ut till en varaktigt anställd som fyller 50 år, har arbetat en längre tid inom företaget eller när dennes anställning upphör. Max belopp här är 15.000 kr inkl. moms. Minnesgåvor får inte ges vid mer än ett tillfälle per anställd utöver när anställningen upphör.

Reklamgåva
Enklare produkter såsom reklampennor, reklamgodis, reflexer, sportflaskor som i allmänhet är märkta med företagets varumärke, logotyp eller reklamtext. Det finns ingen fast beloppsgräns på dessa produkter.

Julgåva
Julklappar till anställda får kosta max 450 kronor inkl moms.

Jubileumsgåva
När företaget firar 25-, 50-, 75-, eller 100-årsjubileum för man göra avdrag för jubileumsgåvor till de anställda med ett värde upp till 1350 kronor inkl. moms.

Representationsgåva
Representationsgåvor är avsedda för att bidra till bra relationer mellan exempelvis företag. Representationsgåvor som lämnas till kunder är skattemässigt avdragsgilla med upp till 180 kronor exkl. moms per person.

Mickson Företagsreklam AB har sedan starten 1994 inriktat sig på att vara din totalleverantör av profilkläder och profilreklam.

Vi har ett brett urval av produkter. I vårt sortiment ingår giveaways, kläder, pennor, väskor m.m. Vi ombesörjer applikation i form av bl.a. brodyr, screentryck, tampotryck och gravyr.

Mickson Företagsreklam AB
Vegagatan 19
506 35 Borås
Telefon: 033-44 44 55
Org.nr: 556552-8295