Cirrus Ljusstake låg

Cirrus från Orrefors är en ljusstake med en vid fot som bidrar till en tydlig identitet. Den matta foten, som är blästrad på undersidan, ger en mjuk övergång mot den klara halsen som bryter och reflekterar ljuset.

Varje Cirrus ljusstake väger över ett kilo, tack vare den stora foten. Tyngden är dels en hommage till ”råvaran” glas, men också en följd av ambitionen att skapa något lika ståtligt som en kandelaber, med bara ett enda ljus. Cirrus reducerade form lyfter inte fram sig själv i första hand. Istället är det materialen och en lek med matt, transparent och blankt som ger karaktär. Fotens frostade insida övergår i en helt klar stjälk som avslutas med hållaren i rostfritt stål. Cirrus som lanserades 2020 är både tidlös och kontemporär. En kombination gjord på skandinaviskt vis – helt utan ansträngning.

Höjd: 185 mm

Material: Blyfri Kristall, Rostfritt stål

1199 :-/st
(Pris vid 50 st)

Mickson Företagsreklam AB har sedan starten 1994 inriktat sig på att vara din totalleverantör av profilkläder och profilreklam.

Vi har ett brett urval av produkter. I vårt sortiment ingår giveaways, kläder, pennor, väskor m.m. Vi ombesörjer applikation i form av bl.a. brodyr, screentryck, tampotryck och gravyr.

Mickson Företagsreklam AB
Vegagatan 19
506 35 Borås
Telefon: 033-44 44 55
Org.nr: 556552-8295