Kupilka kåsa

Perfekt att ta med på utflykt och äventyr

Miljövänliga kåsa som är lätt att bära med sig och rymmer 1,2 dl varm choklad, soppa eller vatten. Finns tillgänglig i 4 färger och är den perfekta kåsan att ha med sig på en fika utomhus eller när minnen skapas tillsammans runt lägerelden.

Kåsan är tillverkad av Kuplikas eget biomaterial med EKOenergi, i en komposit med 50 % träfiber och 50 % plast. Varje produkt åldras vackert och behåller sina egenskaper. Blandningen av material är fördelaktig då detta ger en hårdare och stabilare känsla än enbart plast gör samt att det inte drar åt sig lukt och fläckar som produkter tillverkade i enbart trä kan göra. Kupilkas ekologiska kåsa klarar temperaturer från -30 ° C till 100 ° C och går att diska direkt för hand utomhus såväl som i diskmaskin. För bästa hållbarhet rekommenderas inte mikrovågsugn, spis eller öppen eld. 

Kupilka 12 är även en perfekt storlek för en dubbel espresso!

  • Volym 1,2 dl
  • Vikt 49 g
  • Höjd 50 mm x Vidd 76 mm x längd 135 mm

Kåsan finns i flera storlekar, kontakta oss för information samt pris

139 :-/st
(Pris vid 75 st)

Mickson Företagsreklam AB har sedan starten 1994 inriktat sig på att vara din totalleverantör av profilkläder och profilreklam.

Vi har ett brett urval av produkter. I vårt sortiment ingår giveaways, kläder, pennor, väskor m.m. Vi ombesörjer applikation i form av bl.a. brodyr, screentryck, tampotryck och gravyr.

Mickson Företagsreklam AB
Vegagatan 19
506 35 Borås
Telefon: 033-44 44 55
Org.nr: 556552-8295