Reklamhanddukar

Reklamhanddukar med broderad logga är utmärkta reklambärare som fungerar bra som en lite finare giveaway till kunder och anställda. Ett stort badlakan med brodyr av företagets logo är en gåva som kommer till användning och som passar alla.

Vi har också arbetat med specialproduktion av handdukar under många år. Vår strävan har här varit att erbjuda en skräddarsydd produkt i mindre kvantiteter, något som vi gjort på handdukar med brodyr och relief under längre tid.

Bild på Reklamhanddukar
Tryckt handduk

Trycksidan är i en skuren microfiber och baksidan i bomullsfrotté. mikrofibern har tätare fibrer än bomull vilket gör att tryckytan blir slätare och trycket får skarpare detaljer och bättre färgåtergivning. Samtliga produkter är certifierade enligt OEKO-TEX standard 100.

Frottéhandduk Balthazar

En lyxig frottéhandduk i 550 gsm kammad öglefrotté i 100 % ekologiskt odlad bomull.

59 kr vid 50 st
Produktbild Jaquardvävd handduk
Invävd handduk - från 500 st
148 :- vid 500 st
Produktbild Handduk med brodyr
Egen PMS-färg från 100 st
73 :- vid 500 st
Produktbild Fleeceplädar & ponchos
4-färgs allovertryck från 100 st!
Produktbild Handduk - invävd board
Invävd board från 100st
98 :- vid 500 st
Produktbild Handduk i relief
Från 100 st i egen PMS-färg
99 :-
Produktbild Kingsley frotté 400
Lyxig frottéhandduk i 100%bomull
39 :- vid 50 st

Specialproduktion - Hur går det till?

1. IDÉ

Att ta fram en produkt börjar alltid med en idé. För att skapa något som både ni och vi är nöjda behöver vi lära oss mer om er och vad produkten har för syfte. Vilken typ av produkt, hur den ska användas, om det ska vara någon speciell märkning eller förpackning samt vilken tidsram vi arbetar med. Ibland vet man inte vilken produkt som passar sig bäst för ändamålet, disskutera gärna detta med oss så kan vi ta fram förslag skräddarsydda för just ditt ändamål.

Specialproduction2

2. DETALJER, DETALJER

Efter att vi har kommit fram till hur kunden vill att produkten skall se ut samt att alla detaljer som färger, storlekar, kvalitet och förpackning är avklarade så gör vi ett designförslag för att säkerställa att kommunikationen varit korrekt. Vi skickar ett digitalt korrektur till er som ni får godkänna.

3. PROV FÖR GODKÄNNANDE

Efter att den digitala skissen har blivit godkänd, offerten accepterats och order lagts så startar produktionen av provet. Normal tillverkningstid för ett prov är mellan 5-10 dagar beroende på  vad det är för produkt. Ett digitalt eller fysiskt prov skickas beroende på tidsram och kvantitet. Då allt är godkänt sätts produktionen igång.

Mick'son Företagsreklam AB har sedan starten 1994 inriktat sig på att vara din totalleverantör av profilkläder och profilreklam.

Vi har ett brett urval av produkter. I vårt sortiment ingår giveaways, kläder, pennor, väskor m.m. Vi ombesörjer applikation i form av bl.a. brodyr, screentryck, tampotryck och gravyr.

Mick'son Företagsreklam AB
Vegagatan 19
506 35 Borås
Telefon: 033-44 44 55
Org.nr: 556552-8295