Specialtillverkning

Bara fantasin sätter gränser

Skapa en unik giveaway som speglar ert varumärke

Kepsar

Att få en personlig keps förhöjer ditt varumärke. En snygg brodyr, färgkombinationer eller varför inte en personlig touch som passar just ditt företag. Vi finns här för dig och hjälper dig med förslagen. 

Mössor

Skapa en unik produkt. Vi hjälper er att designa er mössa utifrån era önskemål. Väv in ditt budskap i mössan ,välj egen etikett eller vad du så önskar.

Multiwear

Multiwear är den perfekta produkten. En kombinerad huvudbonad som kan användas på flera vis, som hårband, halsduk, scarf, etc. Här är begränsningarna få på vad du kan göra för att få en personlig touch. Den kan även styckpackas med ett personligt budskap genom en papperssleeve.

Vi hjälper dig med din idé och ditt förslag.

Paraplyer

Ett reklamparaply används flitigt under flera av månaderna i Sverige, och det ger möjlighet till stor exponering av ditt budskap eller logo. Paraplyer kan man designa på många olika sätt och i massor med färger, dessutom är det perfekt att trycka på och synligt när det används.

Poncho

En poncho att ge bort på en festival eller utomhusevent. Man vet aldrig när regnet är framme och då är det lika bra att passa på att exponera företagets budskap.

Kassar

Miljöfrågan blir viktigare och viktigare. Visa att ditt företag värnar om miljön med en kasse. Här är tryckmöjligheterna stora och se till att ditt budskap kommer fram.

Sadelskydd

Ett sadelskydd är riktigt bra att ha när det regnar eller snöar ute, och skyddar inte bara dig - utan får även sadeln att hålla längre.  En riktigt bra reklampelare med stora tryckmöjligheter

Logoband / Nyckelband

Här är tryckmöjligheterna stora allt från ett enkelt tryck till toningar är möjligt. Karbinhake, säkerhetsfäste är standard, men går att få i många olika utseenden och tillbehör.

 

Pappmuggar

Pappersmuggar idealiska för takeaway-drycker som kaffe, te eller varm choklad. Du kan använda dem i pentryn, på caféer, hotell och andra takeaway-ställen. Muggarna digitaltrycks över hela ytan och det ger stor frihet gällande din design. Du kan till exempel utöver din logo trycka budskap, bilder, reklamerbjudanden och allt annat man kan tänka sig.

 

Flipflops

Lika väl som en semestergåva som en kul present vid event och mässor eller varför inte som merchandiceprodukt för din förening. Dessutom kan färgen på din sula och remmen väljas oberoende av varandra. På så vis kan du färgmatcha ditt företags- eller sportklubbs färger.

Handdukar

En tryckt handduk med egen design från 100 st. Här går att få ett tryck, en egen hangtag, brodyr, relief eller skräddarsydd utifrån dina önskemål.

Och mycket mycket mer

Det finns inga begränsningar på vad som går att göra i specialproduktion. Kontakta oss så hjälper vi er att hitta rätt produkt.

Mickson Företagsreklam AB har sedan starten 1994 inriktat sig på att vara din totalleverantör av profilkläder och profilreklam.

Vi har ett brett urval av produkter. I vårt sortiment ingår giveaways, kläder, pennor, väskor m.m. Vi ombesörjer applikation i form av bl.a. brodyr, screentryck, tampotryck och gravyr.

Mickson Företagsreklam AB
Vegagatan 19
506 35 Borås
Telefon: 033-44 44 55
Org.nr: 556552-8295