Trälåda Alla hjärtans dag

Rustik trälåda fylld med chokladhjärtan

Rustik trälåda med beslag av konstläder som är fylld med 1,7 kg mjölkchokladhjärtan i rött folie. En gedigen presentförpackning som passar perfekt som förvaringslåda när godiset är uppätet och dessutom blir vackrare med tiden.

Trälådorna kan graveras med din logotyp eller din helt egna design (väljer man ingen design eller logotyp levereras trälådorna helt otryckta). Möjligheten finns att trycka en egen logo och/eller budskap på ett gediget träkort eller klassiskt kort. Du kan välja från Goody’s standardmotiv eller designa ditt eget.

Storlek: 20 cm x 10 cm x 19 cm

399 :-/st
(Pris vid 50 st)

Beställningsformulär

Vill du beställa flera olika produkter? Enklast är då att du mailar till oss på info@mickson.com med produktnamn och antal per produkt. Observera att vi enbart säljer till företag.

Trälåda Alla hjärtans dag
st
+ moms och frakt

 

Mickson Företagsreklam AB har sedan starten 1994 inriktat sig på att vara din totalleverantör av profilkläder och profilreklam.

Vi har ett brett urval av produkter. I vårt sortiment ingår giveaways, kläder, pennor, väskor m.m. Vi ombesörjer applikation i form av bl.a. brodyr, screentryck, tampotryck och gravyr.

Mickson Företagsreklam AB
Vegagatan 19
506 35 Borås
Telefon: 033-44 44 55
Org.nr: 556552-8295