Reklamsockar

Vi har reklamsockar för alla tillfällen och användningsområden. Allt från enkla bassockar för yrkeslivet till vandringssockar och coolmaxsockar. Reklamsockar med invävd logotyp är en produkt som alltid uppskattas av mottagaren och är en gåva som går hem i alla lägen, oavsett om det är en gåva till anställda på ditt företag eller som reklam på en mässa eller ett event.

Reklamsockar

Reklamsockar med logotype är en helt unik produkt, och variationerna är många. Man kan t ex få sin socka med logotype eller annat önskemål instickat i strumpan.

Hur går det till?

  1. Du väljer modell och färg
  2. Du mailar logotype eller önskad text
  3. Du får en skiss, på hur motivet skall placeras, för godkännande
  4. Efter godkänd skiss stickas ett prov upp. Fotoprov mailas för godkännande.
  5. Efter godkänt fotoprov stickas sockorna. Leverans normalt efter 5-6 veckor

Förpackningar

När det gäller förpackning utav sockar så levererar vi dem normalt i en transparant polybag med en stickers på utsidan som visar storlek, tvättråd och kvalité. Vid order på över 1.000 par per artikel och logo kan vi även erbjuda en pappersetikett som kan anpassas med logotype.

Stickad logotyp - att tänka på

Detta är stickade strumpor. Det är inte alltid lätt att få till en 100% snygg logotype då det rör sig om stickade maskor. Kunden måste därför förstå att det inte alltid blir som ett tryck på t-shirt eller papper. Text och mönster kan bli lite kantigt.

 

Mick'son Företagsreklam AB har sedan starten 1994 inriktat sig på att vara din totalleverantör av profilkläder och profilreklam.

Vi har ett brett urval av produkter. I vårt sortiment ingår giveaways, kläder, pennor, väskor m.m. Vi ombesörjer applikation i form av bl.a. brodyr, screentryck, tampotryck och gravyr.

Mick'son Företagsreklam AB
Vegagatan 19
506 35 Borås
Telefon: 033-44 44 55
Org.nr: 556552-8295