Multiwear r-PET

Storsäljaren nu även i återvunnen r-PET

Multiwear i funktionellt material med flera färgers tryck i önskad design.

Tillverkad i rPET-material ( 100% återvunna PET-flaskor )Kan bäras som scarf, halsduk, mössa, pannband m m. Perfekt vid alla utomhusaktiviteter. Idealiskt för kampanjutskick. Möjligt att trycka i fullfärgstryck.

Levereras som standard i polybag. Men vill man få med helhetstänket så levererar vi gärna dessa i papperswrap för 1,50:-/st. Vill man även ha egen design på papperswrap så finns det som option emot tillägg.

Kontakta oss för möjligheter till förpackningslösningar i egen design och för offert.

Sebastian Andersson hos Micksons tankar om Multiwear r-PET:

Jag springer en hel del på fritiden. Det finns inget plagg jag använder så pass frekvent som multiwear eller ”buff” som det kallas i folkmun.
Med flertalet användningsområden som pannband, halskrage eller svettband så fyller den en funktion året om. rPet multiwear blir det självklara
valet i multiwear-djungeln om ni frågar mig 😊        

Sebastian Andersson
Sebastian Andersson
telnr. 033-340 12 34
mobilnr 0709-57 44 94

Mickson Företagsreklam AB har sedan starten 1994 inriktat sig på att vara din totalleverantör av profilkläder och profilreklam.

Vi har ett brett urval av produkter. I vårt sortiment ingår giveaways, kläder, pennor, väskor m.m. Vi ombesörjer applikation i form av bl.a. brodyr, screentryck, tampotryck och gravyr.

Mickson Företagsreklam AB
Vegagatan 19
506 35 Borås
Telefon: 033-44 44 55
Org.nr: 556552-8295