Goody Påskägg 35 cm

Påskägg med favoritmix

Ingen påsk utan traditionella bildägg! Påskägg är av bästa kvalité och fylls med ditt favoritgodis och ett påskkort med din logotyp/hälsning.

Innehåll: Favoritmix (med papper) - En godismix med papper av de mest populära godisbitarna på marknaden. En mix med endast kända varumärken som Kexchoklad, Marabou mjölkchoklad, Plopp, Geisha, Patroner, KitKat, Dumle, Twix, Kinder Bueno, Nougatägg i folie
m.m.
Bredd: 23 cm

Höjd: 35 cm

819 :-/st
(Pris vid 50 st)

Ägget går även att få med följande innehåll: Nötfri favoritmix, favoritmix utan papper & pralinmix. Kontakta oss så hjälper vi dig. 
Önskar du trycka logotyp eller skriva hälsning på ett kort? Uppge det i kassan så kontaktar vi dig inom kort. Kostnad 15 kr/st. 

Beställningsformulär

Vill du beställa flera olika produkter? Enklast är då att du mailar till oss på info@mickson.com med produktnamn och antal per produkt. Observera att vi enbart säljer till företag.

Goody Påskägg 35 cm
st
+ moms och frakt

 

Mickson Företagsreklam AB har sedan starten 1994 inriktat sig på att vara din totalleverantör av profilkläder och profilreklam.

Vi har ett brett urval av produkter. I vårt sortiment ingår giveaways, kläder, pennor, väskor m.m. Vi ombesörjer applikation i form av bl.a. brodyr, screentryck, tampotryck och gravyr.

Mickson Företagsreklam AB
Vegagatan 19
506 35 Borås
Telefon: 033-44 44 55
Org.nr: 556552-8295