Våra andra sajter: julklappar-foretag.se sommarpresenter-foretag.se mickson-gavokort.se
Ring oss! 033-44 44 55 Tillgängliga just nu

Om Mickson

Mikael Andersson

Det började med en T-shirt.

Det är över 24 år sedan Mickson Företagsreklam startade. Då handlade det i princip enbart om tryck på t-shirt till små och medelstora företag. I dag är vi en totalleverantör av profilkläder och presentreklam, med många stora kunder. Kvar finns dock samma nyfikenhet. Och samma stenhårda fokus.

Vi hjälper dig med det du vill ha - och vi kommer med egna kreativa förslag på lösningar, men framförallt vi håller vad vi lovar.

Och vi levererar med glädje och engagemang. 

T-shirt

"Det är inte svårt att göra ett bra jobb, för vi gillar vad vi gör.
Vi har helt enkelt kul på jobbet och det tror jag våra kunder både märker och uppskattar."

Mikael Andersson, VD

 

StolarVad gör oss annorlunda?

Många företag kan ha en tendens att bli lite självgoda och tycka att allt de gör är fantastiskt. Därför är mycket i den här presentationen hämtat från hur våra kunder upplever oss. De grova dragen i deras uppfattning kan sammanfattas i fyra begrepp; Personligt. Engagerat. Nyfiket. Ödmjukt. Vi skulle också vilja lägga till att vi arbetar hårt för er och att vi har förbannat kul när vi jobbar.

Skor

Att anstränga sig.

Vi är inte rädda för att ta i och jobba hårt för att allt skall bli precis som ni vill ha det. Vi håller vad vi lovar, vi hör av oss om vi sagt att vi skall göra det, och vi är anmärkningsvärt måna om att minst motsvara era förväntningar.

 


Fingeravtryck

Alltid Personligt.

För oss är det inte bara en floskel, något som låter bra att säga. Våra kunder upplever vårt bemötande som högst personligt och vi vågar påstå att det är ett av våra absoluta sigill.

 

Groda

Engagerade & nyfikna.

Mycket av det som vi jobbar med vet våra kunder att de behöver. Dessutom kommer vi gärna med egna kreativa förslag. Vi brinner för våra kunder, vi ställer frågor och matchar era önskemål med vår kompetens om de lösningar som finns tillgängliga.

 

Godis

Från liten till stor.

Ingen kund är för stor för oss och ingen kund är för liten.
Vi löser allt för våra kunder, från godis och pennor till mer
avancerade speciallösningar. Och allt däremellan. 

HundÖdmjuka.

Även vi kan göra fel. Men om det händer är vi alltid ödmjuka och angelägna om att allt skall bli rätt så fort som möjligt, utan några besvärligheter för er.

 

Kreativa speciallösningar.

Det finns i dag en mängd produkter som går att kombinera, paketera och skräddarsy för att det skall passa just era önskemål. Vi är nyfikna och tycker det är spännande och kul att vara med i den processen och i bland överträffar vi nästan oss själva.

Miljö.Jordglob

Vi vill som de flesta andra att vår planet skall finnas kvar i framtiden, men ord kräver handling. Vi frågar alltid alla våra leverantörer om deras miljöpolicy och säkerställer hur produkterna är framtagna. Efter många år i branschen har vi sedan sållat fram de mest prisvärda leverantörerna.

 
 

DU VÄLJER HUR DU VILL MÖTA OSS!

Vår ambition är att vara bäst i branschen på webben. På vår heltäckande hemsida hittar ni ett stort urval av produkter. Vid förfrågan/beställning ringer vi alltid upp våra kunder och har en muntlig genomgång. Det ger en trygghet i att undvika onödiga missförstånd. Och känns lite mer personligt.