Ring oss! 033-44 44 55
Bild på Vattenflaska Retap
Alla storlekar
Alla storlekar
Retap flaskor
Retap flaskor
Välj din färg på kork
Välj din färg på kork

Vattenflaska Retap

Prisvinnande miljöflaska

Flerfaldigt prisvinnande Retap flaska 0,5 L med tryck som är otroligt stöttålig och tål temperaturförändringar upp till 120°C som tål maskindisk. Flaskan kommer i fin presentförpackning och kan därför ges direkt till din kund.

Det finns ett multifunktionellt överdrag som tillval. Överdraget har dragkedja och praktisk öppningsbar ögla för att till exempel fästas runt styret på en cykeltur eller varför inte på väskan under utflykten? Er logofärg kan framhävas genom samma färg på gummikorken. Man kan trycka flaskan i upp till fyra färger eller göra en typ av frosttryck som har liknande utseende som gravyr.

Dessa flaskor med eget tryck på ert bord inger ett professionellt intryck vid dina konferensmöten med dina kunder. Både ett välkomnande och genomtänkt intryck. Sedan är fördelarna många med denna flaska, anställda mår bra av att dricka mer vatten för att öka tankeförmågan och att minska stressnivån. Sedan är dessa EU tillverkade glasflaskor mycket bättre ur ett miljöperspektiv än plastflaskor för engångsbruk då man på bara ett år sparar 30,2 kg CO² eller 84 stycken nya 0,5 L Retap flaskor.

92 :-/st vid 100 st

Pris inkl. 1-färgstryck.

Startkostnad tillkommer

Finns i olika storlekar, 0,3 l, 0,5 l och 0,8l.

Ring så hjälper jag dig!

Jag finns på 033-44 44 55.

E-post: [email protected]

Ställ en fråga om produkten