Vattenflaska Retap

Prisvinnande miljöflaska

Snyggaste vattenflaskan på marknaden? Flerfaldigt prisvinnande Retap flaska 0,5 L är en fröjd för ditt öga och samtidigt otroligt stöttålig.

Dessa flaskor med eget tryck på ert bord inger ett professionellt intryck vid dina konferensmöten med dina kunder. Både ett välkomnande och genomtänkt intryck.
Sedan är dessa glasflaskor mycket bättre ur ett miljöperspektiv än plastflaskor för engångsbruk då man på bara ett år sparar 30,2 kg CO² eller 84 stycken nya 0,5 L Retap flaskor.

Det finns ett multifunktionellt överdrag som tillval. Överdraget har dragkedja och praktisk öppningsbar ögla för att till exempel fästas runt styret på en cykeltur eller varför inte på väskan under utflykten? Er logofärg kan framhävas genom samma färg på gummikorken. Man kan trycka flaskan i upp till fyra färger eller göra en typ av frosttryck som har liknande utseende som gravyr.

109 :-/st vid 120 st

Pris för 0,5 L flaska inkl. 1-färgstryck. 

Startkostnad tillkommer

Finns i olika storlekar, 0,3 l, 0,5 l och 0,8l.

Minimikvantitet med tryck 120 st.

Mickson Företagsreklam AB har sedan starten 1994 inriktat sig på att vara din totalleverantör av profilkläder och profilreklam.

Vi har ett brett urval av produkter. I vårt sortiment ingår giveaways, kläder, pennor, väskor m.m. Vi ombesörjer applikation i form av bl.a. brodyr, screentryck, tampotryck och gravyr.

Mickson Företagsreklam AB
Vegagatan 19
506 35 Borås
Telefon: 033-44 44 55
Org.nr: 556552-8295