Flaska 1 liters wide-mouth

Med stor öppning

Populär flaska från Nalgene, 1 liters wide-mouth. Tar eller avger ingen smak eller lukt och flaskan är mycket slagtålig. Med en stor öppning som gör det enkelt att få i isbitar, rengöra och även förvara andra saker än dryck i den. Passar utmärkt för att ta med pasta, ris eller bara förvara kablar eller annat som alltid måste vara torrt.

Du håller enkelt reda på ditt vätskeintag med måttskalan på sidan. Patenterad kork som är läcksäker tack vare sin V-ringspackning och går att ta loss och även byta till andra 63 mm korkar för att skapa din alldeles egna design!

Flaskan klarar från -40 till +100 C och går att köra i diskmaskin. BPA-fri och tillverkad i USA under absolut högsta kvalitetskontroll med alla möjliga olika kvalitets certifikat.

Volym 1L

Flaskan finns i många färgkombinationer.

129 :-/st vid 100 st

Ev tryckkostnad tillkommer

Mickson Företagsreklam AB har sedan starten 1994 inriktat sig på att vara din totalleverantör av profilkläder och profilreklam.

Vi har ett brett urval av produkter. I vårt sortiment ingår giveaways, kläder, pennor, väskor m.m. Vi ombesörjer applikation i form av bl.a. brodyr, screentryck, tampotryck och gravyr.

Mickson Företagsreklam AB
Vegagatan 19
506 35 Borås
Telefon: 033-44 44 55
Org.nr: 556552-8295