Ring oss! 033-44 44 55

Reklamballonger

Ballonger är den perfekta platsen för reklam, de syns på längt håll och är oftast i rörelse. Reklamballonger finns i väldigt många standardfärger, och därför är det lätt att hitta en reklamballong som passar just till ditt företag!

 

Bild på Reklamballonger

Ballong -mickson -foretagsreklam

Reklamballonger med tryck är en utmärkt reklambärare då den syns på avstånd och dess budskap bärs oftast fram av glada barn. Ballonger i företagets färger kan även användas till dekoration vid festliga tillfällen för att förstärka ditt varumärke. Reklamballonger är ett billigt och roligt sätt att förvandla ett konferensrum till en riktig festlokal!

Reklamballonger finns att beställa i många olika utföranden och färger. Den vanligaste typen av reklamballong för företag är 24-25 cm i diameter och har en tryckyta på 12 cm. Vill ni som företag synas ytterligare finns följande storlekar att välja bland:

 

  • 28-30 cm med en tryckyta på 14 cm
  • 31-32 cm med en tryckyta på 14 cm
  • 33-35 cm med en tryckyta på 15 cm   

 

Hitta rätt färg på ballongen till ditt företag här! Vi har upp mot 50 olika bottenfärger att välja bland.

Ballonger med logo är ett effektivt och bra alternativ att stärka sitt varumärke vid t ex mässor och företagsevent. För att sticka ut lite extra kan Jumboballonger vara ett smart val. Jumboballonger till företag finns i 10 olika bottenfärger och storlekarna ligger mellan 35-91 cm.

Dela ut dina företagsballonger på ett roligt och enkelt sätt!

 

Ballongsnore

Ballongsnöret har hängt med sedan länge, men visst kan det kännas lite krångligt och tidskrävande att knyta snöre på ibland upp mot tusentals reklamballonger?! Lösningen är ett ballongsnöre med snabbförslutande knytanordning. 

 

 

 

Ballongstall

Ballongpinne


  

 

Ett alternativ om du inte har helium tillgängligt är att använda dig av en ballonghållare i plast. Dessa har ett snabbfäste som gör det enkelt att hantera många ballonger. Används med fördel tillsamman med ett  ballongställ.

Ett smidigt och smart ballongställ hjälper dig att förbereda i god tid och ger dessutom ett festligt intryck väl fylld med ditt företags reklamballonger. 

 

 

Filtrera på pris:

Från till

Bild på Sebastian

Ring så hjälper jag dig!

Har du en fråga? Jag är Sebastian och har koll på giveaways.

Ring mig på:
033 - 44 44 55

E-post: [email protected]

Topplista