Lagsport & Teambuilding

Sätt fart på personalen och motivera till träning och aktivitet. Vi har matchkläder och träningskläder med tryck. Har ni beslutat att samla ihop gänget till ett gemensamt mål? Delta i ett motionslopp? Då kanske en tränings t-shirt med tryck är en bra motivator och en vettig produkt med bra livslängd. Vi hjälper er att ta fram det som passar just er aktivitet. Tränings t-shirt, shorts, overaller eller kompletta uppsättningar till korp- eller cykellaget etc. Vi har produkter som är utmärkta att trycka er företagslogo på. Uppmuntra till ett hälsosamt leverne för medarbetarna. Träning är en trevlig grej att förknippas med och som visar att ni värnar och uppmuntrar till träning inom företaget.

Mickson Företagsreklam AB har sedan starten 1994 inriktat sig på att vara din totalleverantör av profilkläder och profilreklam.

Vi har ett brett urval av produkter. I vårt sortiment ingår giveaways, kläder, pennor, väskor m.m. Vi ombesörjer applikation i form av bl.a. brodyr, screentryck, tampotryck och gravyr.

Mickson Företagsreklam AB
Vegagatan 19
506 35 Borås
Telefon: 033-44 44 55
Org.nr: 556552-8295