Kundvagnsmynt med tryck

Ett kundvagnsmynt är smart att ha med i plånboken eller i nyckelringen. Hos oss hittar du kundvagnspoletter i många former och material för tryck / gravyr. Tack vare sin låga vikt och sitt låga pris så lämpar sig kundvagnspoletter mycket bra att bifoga i alla möjliga brev och utskick etc.

Sprid ditt företags budskap med ett kundvagnsmynt i företagets färger!

Liten med naggande god

Små, platta, lätta och framför allt roliga produkter som hjälper dig att maximera spridningen och igenkänningen av ditt varumärke till en låg kostnad. Eller varför inte stärka varumärket hos era befintliga kunder genom att skicka en liten present med nästa faktura?

Kostnadseffektiv spridning av ditt budskap

Vill du exponera ditt budskap varje gång mottagaren går till affären? Då kanske det är ett kundvagnsmynt som du skall välja som reklambärare. Kundvagnsmynt är utmärkta som reklambärare. De har bra tryckmöjligheter och är billig i inköp. Det är en enkel giveaways som kommer användas frekvent. Vill du ha en extra lång reklambärare så satsar du på en kundvagnspolett i metall.

Kundvagnsmynt finns i flera material

Det vanligaste kundvagnsmyntet är plastfemmor. Dessa finns i en uppsjö varianter från enkla klassiska poletter till sådana med smarta funktioner.  Vi har bl a svensktillverkade kundvagnspolletter i svensk femkronas storlek med funktion för att hålla fast inköpslistan i din kundvagn när du handlar. Tack vare sin utformning så är den lika lätt att trä i som att ta ur nyckelringen vilket gör att du alltid kan ha den nära till hands. Vid användning i kundvagnen så fungerar delen som sticker ut som en hållare för handlingslistan under hela shoppingturen.

Kundvagnsmynt i metall är lite dyrare i inköp men ger en väldigt långvarig exponering. Dessa märkes med gravyr, vilket ger ett exklusivt intryck. Flera varianter finns här att välja på. Det finns t ex kundvagnspoletter som är tillverkade i härdat svenskt stål i nyckelringsformat med greenlagare.  

Kontakta oss om du har några frågor; vi kan kundvagnsmynt!

Mickson Företagsreklam AB har sedan starten 1994 inriktat sig på att vara din totalleverantör av profilkläder och profilreklam.

Vi har ett brett urval av produkter. I vårt sortiment ingår giveaways, kläder, pennor, väskor m.m. Vi ombesörjer applikation i form av bl.a. brodyr, screentryck, tampotryck och gravyr.

Mickson Företagsreklam AB
Vegagatan 19
506 35 Borås
Telefon: 033-44 44 55
Org.nr: 556552-8295