Ring oss! 033-44 44 55

Kundvagnsmynt med tryck

Ett kundvagnsmynt är smart att ha med i plånboken eller i nyckelringen. Hos oss hittar du kundvagnspoletter i många former och material för tryck / gravyr. Tack vare sin låga vikt och sitt låga pris så lämpar sig kundvagnspoletter mycket bra att bifoga i alla möjliga brev och utskick etc.

Sprid ditt företags budskap med ett kundvagnsmynt i företagets färger!

Bild på Kundvagnsmynt & kundvagnspoletter
Produktbild Kundvagnsmynt Octopus
Kundvagnsmynt Octopus

En liten kundvagnspollett som enkelt håller reda på inköpslistan, pantkvitton eller rabattkuponger. Med 10-kronan

2.35 kr vid 1000 st
Produktbild Kundvagnspolett egen form
Kundvagnspolett egen form

Forma den populära kundvagnspoletten precis som du vill! Gör den unik och gör något ingen annan har gjort. Finns i två olika storlekar.

7.15 kr vid 1000 st
Produktbild Kundvagnsmynt MAX Kundvagnsmynt MAX
Med nya Femkronan
2.65 :- vid 1000 st
Produktbild Snäpptian kundvagnspollett Snäpptian kundvagnspollett
1.85 :- vid 2500 st
Produktbild Snäppfemman kundvagnspolett Snäppfemman kundvagnspolett
Med nya femkronan
2.35 :- vid 2500 st
Produktbild Kundvagnsmynt Femtian Kundvagnsmynt Femtian
Med nya femkronan
2.55 :- vid 1000 st
Produktbild Kundvagnsmynt Enterprise Kundvagnsmynt Enterprise
3.25 :- vid 1000 st

Liten med naggande god

Små, platta, lätta och framför allt roliga produkter som hjälper dig att maximera spridningen och igenkänningen av ditt varumärke till en låg kostnad. Eller varför inte stärka varumärket hos era befintliga kunder genom att skicka en liten present med nästa faktura?

Kostnadseffektiv spridning av ditt budskap

Vill du exponera ditt budskap varje gång mottagaren går till affären? Då kanske det är ett kundvagnsmynt som du skall välja som reklambärare. Kundvagnsmynt är utmärkta som reklambärare. De har bra tryckmöjligheter och är billig i inköp. Det är en enkel giveaways som kommer användas frekvent. Vill du ha en extra lång reklambärare så satsar du på en kundvagnspolett i metall.

Kundvagnsmynt finns i flera material

Det vanligaste kundvagnsmyntet är plastfemmor. Dessa finns i en uppsjö varianter från enkla klassiska poletter till sådana med smarta funktioner.  Vi har bl a svensktillverkade kundvagnspolletter i svensk femkronas storlek med funktion för att hålla fast inköpslistan i din kundvagn när du handlar. Tack vare sin utformning så är den lika lätt att trä i som att ta ur nyckelringen vilket gör att du alltid kan ha den nära till hands. Vid användning i kundvagnen så fungerar delen som sticker ut som en hållare för handlingslistan under hela shoppingturen.

Kundvagnsmynt i metall är lite dyrare i inköp men ger en väldigt långvarig exponering. Dessa märkes med gravyr, vilket ger ett exklusivt intryck. Flera varianter finns här att välja på. Det finns t ex kundvagnspoletter som är tillverkade i härdat svenskt stål i nyckelringsformat med greenlagare.  

Kontakta oss om du har några frågor; vi kan kundvagnsmynt!

Filtrera på pris:

Från till

Bild på Sebastian

Ring så hjälper jag dig!

Har du en fråga? Jag är Sebastian och har koll på giveaways.

Ring mig på:
033 - 44 44 55

E-post: [email protected]