EKO-listan

Vi vill som de flesta andra att vår planet ska finnas kvar i framtiden, men ord kräver handling.
Minska på plastsvinnet och använd en återanvändbar bomullskasse eller vattenflaska och minska sopberget och skydda våra hav och djur.

Vi har valt ut några av våra miljövänliga favoriter.
Så ta ett steg mot en hållbar livsstil och visa att ditt företag värnar om miljön!

Produktbild Fruktpåse Veggie rPet 3-pack 1
Fruktpåse Veggie rPet 3-pack

Set med 3 st återanvändbara frukt- eller grönsakspåse i nät som ett alternativ för plastpåsar. Dragskoband i tre olika färger så att du kan ha koll på vad du vill ha i varje kasse. Plus en mindre kasse som du kan förvara dina kassar i. Ett toppenalternativ nu när det införts skatt på plastpåsar.

55 kr vid 100 st
Produktbild rPET logoband 2
rPET logoband

Logoband tillverkad i rPET-material som är tillverkat av 100% återvunna PET-flaskor.

10.90 kr vid 250 st
Produktbild Multiwear pannband rPet 3
Multiwear pannband rPet

Pannband i fullfärg av stretchig polyester. Tillverkad i rPET-material ( 100% återvunna PET-flaskor ). Det perfekta valet för varje sport där du behöver hålla håret på plats medan du rör dig. Även en perfekt produkt vid alla utomhusaktiviteter. Idealiskt för kampanjutskick.

Produktbild Anteckningsbok Stonebook 4
Anteckningsbok Stonebook

Stonebook är en anteckningsbok med återvunnet omslag samt med blad av stenpapper. Stenpapper är tillverkat av natursten - kalciumkarbonat, kalksten och HDPE-plast.

47 kr vid 100 st
Produktbild Shiva Green 5
Shiva Green

Denna flaska är gjord av sockerrör. Ett förnybart råmaterial som bidrar till att minska utsläppen av växthusgaser! Om du väljer Shiva Green bidrar du till en bättre miljö!

29.90 kr vid 300 st
Produktbild Fruktpåse Veggie rPet 6
Fruktpåse Veggie rPet

En nätkasse i rPet för din frukt. Med en ficka framtill samt ett dragskosnöre så att det är lätt att försluta påsen.

29 kr vid 250 st
Produktbild Yoga Biobottle kork 7
Yoga Biobottle kork

En stilren och sofistikerad vattenflaska, som passar lika bra till det tuffa träningspasset som i vardagen eller till yogapasset. En flaska med bra tryckyta och den lilla storleken och bärremmen gör den lätt att bära med sig eller hänga upp.

41.90 kr vid 200 st
Produktbild Wilma tygkasse 8
Wilma tygkasse

Tygkasse i Fairtrade bomull med korta handtag

27.90 kr vid 250 st
Produktbild Bomullskasse AD Recycle 9
Bomullskasse AD Recycle

Bomullskasse tillverkad av återvunnen bomull. Tyger från restpartier, stuvbitar och dylikt trådas upp och vävs till nya kassar, istället för att kasseras. En grov 400 grams kasse med ruff känsla som är ett miljömedvetet val till ett riktigt bra pris.

48 kr vid 100 st
Produktbild Fruktpåse Eva 10
Fruktpåse Eva

En återanvändbar fruktbag i GOTS & fairtradecertifierad bomull. Istället för att packa ner frukten i butiken i plastpåsar - ta med din egen påse som du kan använda om och om igen.

Denna produkt kommer troligtvis vara med fightas om att bli vår mest sålda profilprodukt 2020. Mest med tanke på beskattningen av plastpåsar som träder i kraft under våren. Det kommer bli ohållbart att köpa plastpåsar. Dessa kassar kan du använda om och om igen. Hållbar produkt och ett måste i ert give-away sortiment om ni vill ta ställning.

28.90 kr vid 250 st
Produktbild Vikbar shoppingbag Foldpet 11
Vikbar shoppingbag Foldpet

Vikbar shoppingkasse i rPet med dragskosnörning i ena hörnet så att du enkelt kan vika ihop den till en liten påse

42 kr vid 250 st
Produktbild ECO kaffemugg med korksleeve 12
ECO kaffemugg med korksleeve

Kaffemuggen som med sin korksleeve lyser miljömedvetenhet. Tillverkad i plastfri PLA vilket gör den biologiskt nedbrytbar och komposterbar. Den är dessutom BPA-fri vilket gör den till ett hållbart och säkert val för både hälsan och miljön. Värmetålig upp till 120° och kan användas i mikrovågsugn och diskas i maskin (upptill).

154 kr vid 100 st
Produktbild Bamboo X 5W trådlös laddare 13
Bamboo X 5W trådlös laddare

Eco 5W trådlösa laddare som smälter in perfekt hemma hos dig. En 150 cm lång micro USB kabeln medföljer. Höljet är tillverkat av hållbar bambu och tyget är en blandning av 30% ekologisk bomull, 40% hampa och 30% återvunna PET.

226 kr vid 50 st
Produktbild Bamboo X powerbank trådlös laddning 14
Bamboo X powerbank trådlös laddning

Ladda din telefon med denna ECO 5W trådlösa powerbank.

427 kr vid 100 st
Produktbild Take Away mugg PLA 380 ml 15
Take Away mugg PLA 380 ml

Ett hållbart alternativ till traditionella muggar! Tillverkad av växtmaterial (PLA), så muggen är inte bara snygg utan även snäll mot vår planet. Muggen har ett lock och grepp i silikon.

85 kr vid 250 st
Produktbild Anteckningsbok Suber 16
Anteckningsbok Suber

Anteckningsbok i A5 format med omslag i kork, band för penna och elastiskt band för hålla boken stängd. 96 sidor linjerat papper.

59 kr vid 100 st
Produktbild Cottover t-shirt 17
Cottover t-shirt

Klassisk T-shirt i med rund hals. Tillverkad i 100% Ekologisk fairtrade bomull. Dammodellen har insvängd modell. Plaggen är certifierade av Svanen, GOTS och Oeko Tex. All bomull är 100 % ekologisk och Fairtrade-märkt. En certifierad produkt uppfyller den aktuella organisationens kriterier och har blivit oberoende kontrollerad. Cottover har valt märkningar som tillsammans täcker både kvalitet, hälsa, miljö och arbetsvillkor. 

109 kr vid 50 st
Produktbild Multiwear r-PET 18
Multiwear r-PET

Multiwear i funktionellt material med flera färgers tryck i önskad design. Tillverkad i rPET-material ( 100% återvunna PET-flaskor )

Produktbild Sadelskydd rPET 19
Sadelskydd rPET

Sadelskydd av återvunnet PET-sadelskydd med resår för att passa de flesta sitsar.

23.90 kr vid 250 st
Produktbild Eco penna Kork 20
Eco penna Kork

Återvunnen bläckpenna tillverkad av vetestrå och kork.

6.60 kr vid 500 st
Produktbild Extra recycle kulpenna 21
Extra recycle kulpenna

Svanengodkänd kulpenna i 100% returplast med miljövänligt blått bläck

5.80 kr vid 1000 st
Produktbild Örtkruka, trä 22
Örtkruka, trä

Levereras i en träkub där man får med odlingsjord och myntafrön. Förklaring och tillvägagångssätt finns med i setet för bästa möjliga resultat. Snygg produkt att ha vid skrivbordet eller i hemmet. Kanske en liten interntävling kan vara på plats för att utse den med "grönast" fingrar på firman?

79 kr vid 100 st
Produktbild Lunchbox Nan 23
Lunchbox Nan

Lunchlåda med tillhörande gaffel och kniv. Försedd med resårband för att hålla lock och bestick på plats

99 kr vid 100 st
Produktbild Solo Pen 24
Solo Pen

Pennan består av 40% återvunnet vetehalmstrå, vilket annars skulle ses som ett jordbruksavfall. Ett bra alternativ om man vill bidra till minskad global uppvärmning. Genom att ta tillvara restprodukter såsom t.ex vetehalmstrån från skördat vete och istället använda det som komplement i t.ex traditionella plaster, kan man minska andelen fossila material och därmed minska CO² utsläppen.

3.70 kr vid 1000 st
Produktbild Returskrapan Istid 25
Returskrapan Istid

Populär Istidsskrapa i ett miljövänligare alternativ. Producerad av minst 50 % återvunnen plast och har samma smarta funktioner som Istidsskrapan.

5.80 kr vid 1000 st
Produktbild R-Pet 26
R-Pet

Mössa tillverkad av återvunnen polyester. Klassisk modell med sex sömmar på toppen. Lämpar sig mycket bra för brodyr.

48 kr /st
Produktbild AOC kompaktparaply ÖkoBrella 27
AOC kompaktparaply ÖkoBrella

Kompakt paraply med väv som certifierats enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX® av återvunnet plastmaterial och bekvämt handtag i bambu.

199 kr /st
Produktbild Sugrör i Bambu, 6-pack 28
Sugrör i Bambu, 6-pack

Ekologiskt alternativ till plastsugrör i stark och hållbar bambu. De biologiskt nedbrytbara sugrören är komposterbara. Fungerar lika bra till varma som till kalla drycker.

47 kr vid 250 st
Produktbild ECO Burk 29
ECO Burk

Take away mugg tillverkad av 100 % biologiskt nedbrytningsbart PLA. 0 % plast i produkten. På så sätt kan burken komposteras i slutet av sin livscykel.

121 kr vid 100 st
Produktbild Powerbank R-PET LED 30
Powerbank R-PET LED

En Powerbank tillverkad av återvunna PET Flaskor. Man graverar sin logo och belyser den inifrån med LED lampa. Logon börjar lysa så fort du använder Powerbanken. Nytt, spännande och unikt. LED lampan kan lysa i flera olika standardfärger så som rött, vitt, blått, grönt etc.

309 kr vid 100 st
Produktbild R-PET QI LED Powerbank 31
R-PET QI LED Powerbank

Modern Qi/powerbank tillverkad av återvunna PET Flaskor enligt Global Recycled Standard 4.0. Med sladd eller med det nya moderna sättet trådlös laddning med Qi funktionen. Smarta sugkoppar för att fästa powerbanken direkt mot din telefon när du laddar mobilen.

349 kr vid 100 st
Produktbild Paraply Save 32
Paraply Save

Ett mycket prisvärt 8-panels paraply med automatisk uppfällning, rakt kraftigt svart stålskaft och bekvämt EVA-foam handtag.

76 kr vid 100 st
Produktbild Solglasögon California Touch 33
Solglasögon California Touch

Solglasögon i vintagestil med skalmar av bambu och PC-ram med färgade spegelglas. UV400 skydd.

63 kr vid 100 st

Mick'son Företagsreklam AB har sedan starten 1994 inriktat sig på att vara din totalleverantör av profilkläder och profilreklam.

Vi har ett brett urval av produkter. I vårt sortiment ingår giveaways, kläder, pennor, väskor m.m. Vi ombesörjer applikation i form av bl.a. brodyr, screentryck, tampotryck och gravyr.

Mick'son Företagsreklam AB
Vegagatan 19
506 35 Borås
Telefon: 033-44 44 55
Org.nr: 556552-8295