Stora Konferenspaketet

Skapa en gemenskap på digitala mötet

I en ny vardag där mycket sker digitalt och många jobbar hemifrån vill man ändå skapa en känsla av gemenskap och att vissa saker är som vanligt. Ett trevligt set med produkter som passar perfekt att få som gåva inför en kommande aktivitet. Antingen till den digitala konferensen, kickoffen eller kollegan som arbetar hemifrån. Det är mycket man skall tänka på när man planerar en konferens; vilka ska delta, vilka mål har vi? Med detta trevliga set så kan varje deltagare känna sig delaktig och sedd.

Stora konferenspaketet innehåller: 

Ekologiskt kaffe 150gram

Marabou choklad 70%

A5 Anteckningshäfte

Te påse 20gram ginger spice roibos

Energi bar eko citron och ingefära

Lakrits love

Torkad frukt rabarber softa

Allt packas i en welllåda med silkespapper

299 :-/st

Det finns två alternativ för att få produkterna levererade till privatperson, antingen via DHL Service Point där utlämning sker på utlämningsstället eller via Posten där vi kan erbjuda leverans direkt hem till dörren. 

Mick'son Företagsreklam AB har sedan starten 1994 inriktat sig på att vara din totalleverantör av profilkläder och profilreklam.

Vi har ett brett urval av produkter. I vårt sortiment ingår giveaways, kläder, pennor, väskor m.m. Vi ombesörjer applikation i form av bl.a. brodyr, screentryck, tampotryck och gravyr.

Mick'son Företagsreklam AB
Vegagatan 19
506 35 Borås
Telefon: 033-44 44 55
Org.nr: 556552-8295