Konferenspaketet SS22

Skapa gemenskap på digitala mötet

Oavsett om mötet är digitalt eller gemensamt så är det uppskattat att visa extra omtanke och gemenskap kring mötet med ett konferenskit.

Detta är ett trevligt set med produkter som passar perfekt att få som gåva inför en kommande aktivitet - antingen till den digitala konferensen, kickoffen eller kollegan som arbetar hemifrån. Med detta trevliga set så kan varje deltagare känna sig delaktig och sedd.

Innehåller: Klimatlåda med träull innermått låda:32×22,5x9cm, svart anteckningsbok a5, soda med citronsmak, salt chokladlakrits, torkade ekologiska aprikoser 70g, tyfon mörk chokladkaka med havssalt

312 :-/st

Det finns två alternativ för att få produkterna levererade till privatperson, antingen via DHL Service Point där utlämning sker på utlämningsstället eller via Posten där vi kan erbjuda leverans direkt hem till dörren. 

Mickson Företagsreklam AB har sedan starten 1994 inriktat sig på att vara din totalleverantör av profilkläder och profilreklam.

Vi har ett brett urval av produkter. I vårt sortiment ingår giveaways, kläder, pennor, väskor m.m. Vi ombesörjer applikation i form av bl.a. brodyr, screentryck, tampotryck och gravyr.

Mickson Företagsreklam AB
Vegagatan 19
506 35 Borås
Telefon: 033-44 44 55
Org.nr: 556552-8295