Ring oss! 033-44 44 55
den 21 april 2016 av Martin Carlsson

Köp dina sommargåvor till personalen av oss

Nu har vi äntligen uppdaterat vår webbplats med sommargåvor till dina anställda!

Du kan också bläddra bland våra utvalda sommarpresenter i bläddringsbara katalogen.

Sommarpresenter kanske inte är något din personal förväntar sig på samma sätt som julklappar, och därför har du som företagare en möjlighet att ge bort något som både överraskar och väcker uppskattning. Personalen har kanske redan början tänka på sommaren och planera sin ledighet. Kanske blir det en vistelse på landet med svalkande drycker och sköna grillkvällar. 

Vi på Mickson erbjuder härliga sommarpresenter som dina anställda kan ha glädje av under sommarledigheten. I år har vi satsat lite extra på kända varumärken. Att ge bort en present av ett välkänt varumärke borgar för hög kvalitet och en igenkänningsfaktor som ger dig som köpare en trygghet i att din sommargåva kommer uppskattas av mottagaren. 

Förutom för profil- och presentreklambranschens klassiska varumärken som Sagaform, Vinga of Sweden & Mannerström har vi därför i år utökat sortimentet med ett stort antal produkter från kända varumärken som du hittar i inredningsbutiker och övrig detaljhandel. I vårt sortiment hittar du i år gåvor från bl a Herstal, Ekelund väveri, Höganäs, Iittala & Rörstrand. Alla dessa är välkända märken som du hittar i detaljhandeln. Våra priser ligger däremot oftast en bra bit under rekommenderat butikspris även om man räknar med momsen, så du får mycket för pengarna när du handlar av oss, oavsett om det är ett känt varumärke eller något annat.


Sommargavor _foretag _bannerPå vår webbplats www.sommarpresenter-foretag.se hittar du årets nyheter blandat med klassiska gåvor som säljer är efter år. Vi har här plockat russinen ur kakan och presenterar här de allra bästa nyheterna och bäst säljande sommargåvorna sedan tidigare år.

Vilka är då våra personliga favoriter bland sommarpresenter här på Mickson? Vi har låtit alla i personalen välja ut sina tre favoritprodukter, och förklara varför just dessa produkter är de bästa. resultatet ser du nedan.


Grill _deluxe

Sebastian: Musik är något som ligger mig riktigt varmt om hjärtat, skulle väl här och nu kunna tillkännage att man i det närmaste är lite nördig på fronten. Just därför så vill jag framhålla vår Bluetooth Högtalare – En riktig topp produkt att ha med sig till stranden i sommar. Ytterliggare ett argument för denna produkt är att den till i år även fungerar som högtalartelefon.

Strandmänniskan och barnet i mig säger även att ”Water Is Freedom” Beachset skulle komma väl till pass om rastlösheten faller en på. Här får man väldigt mycket för pengen – Ett prisvärt alternativ som är helt outstanding.

Vad är en sommar utan grill!? Vår BBQ-Plåtlåda är fantastiskt trevligt utformad, innehåller det mesta för en lyckad grillning på tu man hand. Denna produkten var min personliga favorit redan förra året och jag är säker på att den klarar av att överleva en sommar till med oss och våra kunder! Det faktum att den går att utforma efter kundens önskemål och prisbild gör den flexibel, helt utefter kundens önskemål. 


Ulrik: Oj! Vi har så många bra personalgåvor i år så det är svårt att välja... om jag måste välja tre så får det för det första bli de miljövänliga handdukarna från Ekelund linneväveri. Dessa produceras i Sverige med mycket höga miljökrav och andas kvalitet rakt igenom. Dessutom ligger de förpackade i en väldigt snygg presentförpackning som kan förstärkas med en konsumentbroschyr om linneväveriet och dess utgamla anor. 


Nummer två får bli en produkt ur Sagaforms serie Oval Oak.... det får bli den vackra Vin- & vattenkaraffen. Glas och ek i kombination får denna karaff att utstråla exklusivitet, och den enkla formen gör att den passar i varje människas kök. Lätt att kombinera med annan inredning och köksartiklar helt enkelt. Som givare kan man ju också följa upp denna sommargåva nästa år med en annan produkt i samma serie, t ex Olja/vinägersettet.

Min tredje favorit får bli....kryddboxen "Fyra Svenska Smaker". Alla människor grillar på sommaren, och vem vill inte prova nya kryddor? I detta set finns fyra "svenska" grillkryddblandningar; bl a med hjortron och havtorn. Annorlunda gåva i snygg förpackning!

Nu har du som företagare fått lite inspiration inför valet av sommargåva. Mer inspiration och fler produkter hittar du på vår webbplats: www.sommarpresenter-foretag.se.

Lycka till med ditt inköp av sommargåvor till personalen!